Yıldıztepe Oto Lastik, Petlas ana bayi olmasının yanı sıra Starmaxx, Falken, Dunlop gibi markaların da temsilciliğini siz değerli müşterileri için üstlenmektedir.

TAKIP ET:

İletişime geçin!

Kosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi No:217/F Yıldız Petrol İçi, Selçuklu/Konya

Konya Bosna Oto Lastik

Konya Bosna Oto Lastik

Konya Bosna Oto Lastik

Konya İçi 7/24 yol yardım için arayınız. |  TIKLA ARA 0 (332) 261 21 41

Bosna Oto Lastik

Konya Bosna Oto Lastikçi olan, Yıldıztepe Oto Lastik firması olarak alanında uzman kadrosu ile uygun fiyat garantisi verirken yapılan çalışmalardaki kaliteden asla taviz vermeden çalışmaktadır. Bünyesinde bulundurduğu Petlas, Starmaxx, Falken, Dunlop marka lastikleri müşterilerine en uygun fiyatla ulaştırmayı hedeflemiştir.

Tüm bu lastik markalarının bir arada satışa sunulduğu, onarım ve monte edilme işlemlerinin tamamı ile yalnızca müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarını en hızlı şekilde gerçekleştirmektedir. Sürekli genişleyen ürün portföyü ile siz değerli müşterilerine binek araç, hafif ticari, kamyonet ve diğer araç türlerinin lastik temininde yanınızda olmaktadır.

Yıldıztepe Oto Lastik firması olarak satışa sunulan ürünler içerisinde binek ve arazi araçları, otomobil ve 4x4 araçların lastikleri yanı sıra hafif ticari, kamyon-otobüs lastikleri, traktör – römork gibi tüm alanlardaki lastik ihtiyacınızı karşılayabilecek potansiyele sahiptir. 

Firmamızda satışa sunulan tüm ürünleri satın aldığınızda, üretici firmalar tarafından eğer varsa sunulan kampanyalara katılım hakkınız olur. Konya Bosna Oto lastikçi, Konya Bosna lastik tamiri gibi hizmetleri Yıldıztepe Oto Lastik olarak bünyesinde barındırmaktadır.

SİZİ ARAYALIM